Puutarha Koivunen on Perttelin Hiidessä Varsinais-Suomessa sijaitseva perheyritys, joka on toiminut puutarha-alalla jo 30 vuotta.

Toiminta alkoi aikoinaan hyvin pienimuotoisena kotitalon pihapiirissä. Vuosien mittaan toiminta on laajentunut ja valikoimassa olevien tuotteiden määrä lisääntynyt. Puutarha Koivusen toimintaan kuuluvat kesäkukkien kasvatus ja myynti sekä joulu- ja äitienpäiväkukkien myynti. Lisäksi myynnissä on mm. vihannesten taimia, multaa, turvetta ja lannoitteita.

Vuonna 2000 valmistui 1 100 m2 kasvihuone Salo-Somero tien varteen. Tämä mahdollisti asiakkaiden paremman tavoitettavuuden ja myynnissä olevan tuotemäärän kasvattamisen.

Asiakaskunta on vuosien varrella vakiintunut ja tottunut laadukkaisiin tuotteisiin ja ystävälliseen palveluun.

Puutarha Koivusen kesäkukat kasvatetaan tunnettujen toimittajien pistokkaista. Taimet kasvatetaan kouruviljelyllä mahdollisimman tasaisen laadun aikaansaamiseksi. Laadun ja vastuullisen toiminnan takaavat myös automatisoitu kastelujärjestelmä sekä vuosien kokemus lisäravinteista ja  hoitotoimenpiteistä.

Puutarha Koivusen toimintaan on myös vakiintunut keväisin järjestettävä kahvituspäivä, jolloin asiakkaat toivotetaan tervetulleeksi ostoksille hyvien tarjousten sekä kahvin ja leivonnaisten kera.

Puutarha Koivusen tuotevalikoima vaihtelee sesongeittain ja tuotevalikoimassa pyritään pitkälti huomioimaan myös asiakkaiden toiveet.

  

Tervetuloa !